Locatie Pellikaan Breda

Modern, luxe, een ervaren team en een persoonlijke sfeer: dat zijn de kenmerken die onze Medifit locatie Pellikaan Breda typeren. De beste faciliteiten om jouw klacht te verhelpen. De locatie beschikt over een complete sportzaal, een zwembad en een groot Medisch Trefpunt.

De fysiotherapeuten van Medifit Pellikaan

Onze fysiotherapeuten van Medifit Pellikaan Breda zijn experts op het gebied van sportfysiotherapie, maar zijn daarnaast ook gespecialiseerd in problemen van de wervelkolom en chronische aandoeningen als Oncologie, Reuma, COPD en sinds kort ook Claudicatio Intermittens. Ook bieden we dry needling behandelingen aan die aanvullend zijn bij diverse spierklachten. Daarnaast begeleiden we ook diverse topsportteams uit Breda en coördineren de begeleiding van jeugdige sporttalenten.

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak inplannen met een van de specialisten van Medifit? Ga dan naar onze contactpagina en maak een afspraak. Heb jij een vraag of ben jij benieuwd hoe onze fysiotherapeuten jou kunnen helpen? Ook telefonisch of per mail zijn wij te bereiken.

De praktijk is zowel voor leden als ook voor niet leden van Pellikaan toegankelijk!

Medifit beschikt over maar liefst vier locaties in Breda. Bekijk hier de andere Medifit locaties voor fysiotherapie in Breda.