Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie biedt uitkomst als je een blessure hebt opgelopen en zo snel mogelijk weer op het veld wilt staan.

Ruime ervaring in sportfysiotherapie begeleiding bij sporters

Onze sportfysiotherapeuten hebben een ruime ervaring in het behandelen, begeleiden en revalideren van topsporters (o.a. binnen het betaald voetbal en volleybal van Nederland).
Daarnaast overleggen de sportfysiotherapeuten indien nodig met huisartsen, sportartsen, chirurgen en orthopeden.

Behandelplan op maat

Het behandelplan of revalidatieschema dat onze sportfysiotherapeut voor je opstelt, is afgestemd op jouw mogelijkheden en op de sport die je beoefent. Hij kijkt naar je motoriek en analyseert de blessure die is ontstaan. Coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen zijn belangrijk tijdens de behandeling. Daarnaast beheersen de sportfysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie als een van de weinige in Nederland de specifieke diepe-spiertechnieken die veel in de sport worden gebruikt. Je wordt sportspecifiek en functioneel getraind, zodat je snel kunt herstellen naar je oorspronkelijke sportniveau. Indien nodig overlegt de therapeut met jouw trainer over een aangepast trainingsschema.

Samenwerking amateur sportverenigingen

Iedere locatie van Medifit Fysiotherapie werkt samen met amateur sportverenigingen. Op de locatiepagina’s vind je de specifieke verenigingen onder het kopje ‘Samenwerkingen’.