Locatie Medisch Centrum Oisterwijk

Veelzijdig, enthousiast en met veel kennis en kunde: dat kenmerkt de fysiotherapeuten van Medifit locatie Oisterwijk. In een paar jaar tijd is de deze locatie uitgegroeid tot de grootste praktijk voor fysiotherapie in Oisterwijk.

Gewoon goed is niet goed genoeg. Dat is de mening van het team Oisterwijk. Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties zoals masters manueel therapie, sportfysiotherapie en geriatrie.

Daarnaast beschikt de praktijk over deskundigen op het gebied van schouderblessures en diverse chronische aandoeningen zoals dementie, COPD, corona, claudicatio intermittens en NAH. Met behulp van echo, shockwave en EPTE® kunnen wij in het algemeen al uw spier- en peesklachten adequaat behandelen.

We begeleiden diverse sportteams. Alle top- en breedtesporters uit de omgeving van Oisterwijk komen bij Medifit Fysiotherapie. Verder zijn we aangesloten bij het Olympisch netwerk Brabant. Door onze aanwezigheid in diverse netwerken op het gebied van sport, schouder, Reuma, COPD en corona zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en behandelmethodes.

Medifit wéér vitaal

Medifit wéér vitaal is voor iedereen, van jong tot oud, die graag onder deskundige begeleiding wil sporten en bewegen. Dit kan zijn ter preventie van klachten, als vervolg op fysiotherapie of omdat u wéér vitaal wilt worden. U gaat sporten in kleine groepen en werkt op uw eigen niveau aan uw individuele fitheid en doelen. Ga naar de pagina Medifit wéér vitaal om meer te weten te komen over deze trainingsmethode.

Een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van Medifit Oisterwijk? Maak een afspraak via het contactformulier of neem contact op via de telefoon of per mail.

Met de beste zorg werken aan je herstel!