Locatie Medisch Centrum Oisterwijk

Veelzijdig, enthousiast en met veel kennis en kunde: dat kenmerkt de fysiotherapeuten van locatie Oisterwijk. In een paar jaar tijd is de deze locatie uitgegroeid tot de grootste praktijk voor fysiotherapie in Oisterwijk.

Gewoon goed is niet goed genoeg. Dat is de mening van het team Oisterwijk. Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties zoals masters manueel therapie, sportfysiotherapie en geriatrie.

Daarnaast beschikt de praktijk over deskundigen op het gebied van schouderblessures en diverse chronische aandoeningen zoals dementie, COPD, claudicatio intermittens en NAH. Met behulp van echo, shockwave en EPTE® kunnen wij in het algemeen al uw spier- en peesklachten adequaat behandelen.

We begeleiden diverse sportteams. Alle top- en breedtesporters uit de omgeving van Oisterwijk komen bij Medifit Fysiotherapie. Verder zijn we aangesloten bij het Olympisch netwerk Brabant. Door onze aanwezigheid in diverse netwerken op het gebied van sport, schouder, Reuma en COPD zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en behandelmethodes.

Een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van Medifit Oisterwijk? Maak een afspraak via de afspraakmodule of neem contact op via de telefoon of per mail.

Met de beste zorg werken aan je herstel!