Medifit Wéér Vitaal

Iedereen, van jong tot oud, die graag onder deskundige begeleiding wil sporten en bewegen kan bij Medifit terecht voor het programma Medifit Wéér Vitaal. Dit kan zijn ter preventie van klachten van bijvoorbeeld een chronische ziekte als Diabetes of COPD. Ook is het programma geschikt als vervolg op fysiotherapie en/of omdat je weer helemaal vitaal wilt worden.

Sporten onder begeleiding

Je gaat sporten in kleine groepen en werkt op jouw eigen niveau aan je individuele doelstellingen. Door te sporten onder begeleiding zal je conditie verbeteren, daarnaast zal het u ook helpen in het herstel van verschillende aandoeningen. Zo kan het je helpen bij het herstellen van rugklachten of het onder controle krijgen van je suikerspiegel of gewicht.

Tijdens de trainingen maak je gebruik van verschillende cardio- en krachttoestellen, maar ook van losse gewichten. Daarnaast zul je grondoefeningen uitvoeren.

Advies over voeding

Naast het bewegen brengen we ook advies uit over voeding. Is de hulpvraag specifiek gericht op voeding dan kunnen we hiervoor een diëtiste inschakelen om jouw te helpen bij het bereiken van het gewenste resultaat.

Procedure

Wanneer je vooruit geholpen wilt worden via het programma Medifit Wéér Vitaal maak je een afspraak met een van de sportcoaches voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vraagt de sportcoach naar je voorgeschiedenis en worden er een aantal testen uitgevoerd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je hulpvraag en belastbaarheid.

Vervolgens maakt de sportcoach een op maat gemaakt trainingsschema en kijkt hij samen met jou in welke groep je het best kunt sporten, geheel rekening houdend met jouw lichaam en doelstellingen.

Wanneer dit nodig is zal er, uiteraard met jouw toestemming, contact opgenomen worden met je huisarts om de medicatie tijdens het sporten af te stemmen.

Lestijden

Maandag       –      09:00  – 13:00 en 19:00 – 20:00
Woensdag     –      15:00  – 21:00
Vrijdag           –      08:00  – 12:00
Zaterdag        –      09:00  – 11:00

De lessen worden verzorgd vanuit onze locatie Oisterwijk.

Kosten

Het intakegesprek met de sportcoach is gratis. Vervolgens kun je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten. De kosten hiervoor zijn maandelijks 36 euro (1x per week) of 58 euro (2x per week).

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen of contact op te nemen met Medifit locatie Oisterwijk. Bereikbaar via de telefoon of per mail.