Medifit Wéér Vitaal

Iedereen, van jong tot oud, die graag wil sporten en bewegen onder begeleiding kan bij Medifit Wéér Vitaal terecht. Dit kan zijn ter preventie van klachten van bijvoorbeeld een chronische ziekte als Diabetes of COPD. Ook is het programma geschikt als vervolg op fysiotherapie en/of Wéér Vitaal te worden.

Vitaal Zwanger:
Bewegen tijdens de zwangerschap is goed voor de aanstaande moeder, maar ook voor je kindje. Door tijdens de zwangerschap fit te blijven zit je beter in je vel en ben je minder moe, herstel je sneller van eventuele klachten en voorkom je toekomstige klachten.
Daarom bieden wij bij MediFit de groepsles Vitaal Zwanger aan.

Wat kun je verwachten?
Om te beginnen:
– Een persoonlijk intakegesprek met een fysiotherapeut;
– Samen stellen we persoonlijke doelen op;
– Aandacht voor jouw fysieke klachten (als je die hebt);
– Gezellig sporten in groepslessen.

Om de beste zorg te waarborgen werken wij nauw samen met een bekkenbodemspecialist en verloskundigen. Je werkt aan je persoonlijke doelen in de wekelijkse groepsles, maar in overleg kun je natuurlijk vaker komen om zelfstandig te sporten.

Wéér Jezelf:
De tijd na de bevalling is een bijzondere en mooie tijd. Maar ook een periode waarin je behoorlijk onzeker kan zijn, bijvoorbeeld over sport en beweging. En dat terwijl het juist nu heel belangrijk is om je fit en vitaal te voelen en lekker in je lijf te zitten.

We helpen graag om dat doel te bereiken, door middel van groepslessen, persoonlijke begeleiding en informatievoorziening. Daarom Bieden wij bij MediFit de groepsles Wéér Jezelf aan. Samen werk je aan een fit lijf en een energiek gevoel!
Voor meer informatie bel of mail ons op 013-7115125 of anke@medifitfysiotherapie.nl

Sporten bij Medifit Wéér Vitaal

Medifit Wéér Vitaal biedt verschillende sportmogelijkheden aan zowel individueel als in groepsverband.

Medische Fitness
Bij Medische Fitness sport u individueel met maximaal 8 andere onder begeleiding van één Sportkundige. De Sportkundige maakt een individueel beweegprogramma aan de hand van uw persoonlijke doelen, wensen en niveau. Door te sporten onder begeleiding wordt uw conditie verbeterd en wordt het herstel van verschillende aandoeningen gestimuleerd, zoals rugklachten of het onder controle krijgen van uw suikerspiegel.

Wéér Energiek & Kunnen (groepsverband)
Naast Medische Fitness bieden wij in groepsverband ‘Wéér Energiek’ en ‘Wéér Kunnen’ aan. Bij Wéér Energiek ligt de focus op het verbeteren van uw spierkracht en uithoudingsvermogen. Wéér Kunnen is wat laagdrempeliger waarbij de focus ligt op uw spierkracht en uithoudingsvermogen, zodat uw algemene dagelijkse levensverrichtingen worden verbeterd.

Personal training
Ook bieden wij Medifit Wéér Vitaal Personal Training aan. De twee sportkundige van Medifit Wéér Vitaal zijn gespecialiseerd kracht- en conditietrainers. Zij kunnen u één-op-één of één-op-twee extra begeleiden naar persoonlijke doelen en wensen.

Pilates
De groepsles Pilates is gericht op het verbeteren van mobiliteit en kracht van het lichaam. Pilates is geschikt voor iedereen en is extra van belang voor mensen met bekkeninstabiliteit, rug-, nek- en/of schouderklachten. Daarnaast is Pilates goed voor mensen die kampen met vermoeidheid, burn-out klachten en/of herstellende van (borst)kanker.

Voedingsadviezen

Naast de sportmogelijkheden geven wij advies uit over voeding. Mocht de hulpvraag specifiek gericht zijn op voeding, dan kunnen we onze diëtiste inschakelen om het gewenste resultaat te bereiken.

Lestijden

De lessen worden verzorgd vanuit onze locatie Oisterwijk.

Kosten

Voordat u bij Medifit Wéér Vitaal gaat sporten komt u op een intakegesprek, hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit gesprek is bij één van onze sportkundige en worden uw persoonlijke doelen en wensen besproken.

Medische Fitness (incl. groepslessen)
1x per week 44,55,- per maand
Onbeperkt 80,85,- per maand

Personal Training
1 op 1 training voor 60,- per keer
1 op 2 training voor 35,- per persoon per keer

De abonnementen zijn iedere maand opzegbaar.
Het intakegesprek met de sportcoach is gratis. Vervolgens kun je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten.

Vrijblijvend intakegesprek én maandelijkse flexibiliteit
Voordat u bij Medifit Wéér Vitaal gaat sporten komt u op een vrijblijvend intakegesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit gesprek is bij één van onze sportkundige en daar worden uw persoonlijke doelen en wensen besproken.

Daarnaast is een sportlidmaatschap bij ons altijd flexibel zodat het maandelijks aan te passen is naar uw behoeftes.

Aanmelden
Je kunt jezelf aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen of contact op te nemen met locatie Oisterwijk. Bereikbaar via de telefoon of per mail.