Medifit Wéér Vitaal

Iedereen, van jong tot oud, die graag wil sporten en bewegen onder begeleiding kan bij Medifit Wéér Vitaal terecht. Dit kan zijn ter preventie van klachten van bijvoorbeeld een chronische ziekte als Diabetes of COPD. Ook is het programma geschikt als vervolg op fysiotherapie en/of Wéér Vitaal te worden.

Sporten bij Medifit Wéér Vitaal

Medifit Wéér Vitaal biedt verschillende sportmogelijkheden aan zowel individueel als in groepsverband.

Medische Fitness
Bij Medische Fitness sport u individueel met maximaal 8 andere onder begeleiding van één Sportkundige. De Sportkundige maakt een individueel beweegprogramma aan de hand van uw persoonlijke doelen, wensen en niveau. Door te sporten onder begeleiding wordt uw conditie verbeterd en wordt het herstel van verschillende aandoeningen gestimuleerd, zoals rugklachten of het onder controle krijgen van uw suikerspiegel.

Wéér Energiek & Kunnen (groepsverband)
Naast Medische Fitness bieden wij in groepsverband ‘Wéér Energiek’ en ‘Wéér Kunnen’ aan. Bij Wéér Energiek ligt de focus op het verbeteren van uw spierkracht en uithoudingsvermogen. Wéér Kunnen is wat laagdrempeliger waarbij de focus ligt op uw spierkracht en uithoudingsvermogen, zodat uw algemene dagelijkse levensverrichtingen worden verbeterd.

Personal training
Ook bieden wij Medifit Wéér Vitaal Personal Training aan. De twee sportkundige van Medifit Wéér Vitaal zijn gespecialiseerd kracht- en conditietrainers. Zij kunnen u één-op-één of één-op-twee extra begeleiden naar persoonlijke doelen en wensen.

Pilates
De groepsles Pilates is gericht op het verbeteren van mobiliteit en kracht van het lichaam. Pilates is geschikt voor iedereen en is extra van belang voor mensen met bekkeninstabiliteit, rug-, nek- en/of schouderklachten. Daarnaast is Pilates goed voor mensen die kampen met vermoeidheid, burn-out klachten en/of herstellende van (borst)kanker.

Voedingsadviezen

Naast de sportmogelijkheden geven wij advies uit over voeding. Mocht de hulpvraag specifiek gericht zijn op voeding, dan kunnen we onze diëtiste inschakelen om het gewenste resultaat te bereiken.

Lestijden

De lessen worden verzorgd vanuit onze locatie Oisterwijk.

Dag  Tijden  Sportmogelijkheid 
Maandag  9:00 – 13:00 

18:00 – 21:00 

Medisch Fitness 
10:00 – 11:00 

12:00 – 13:00 

Medifit Wéér Kunnen (buiten) 

Medifit Wéér Kunnen 

19:00 – 20:00  Medifit Wéér Energiek 
Dinsdag  9:00 – 10:00  Pilates 
10:00 – 12:00  Medisch Fitness 
Woensdag  9:00 – 13:00 

13:30 – 17:30 

18:00 – 21:00 

Medisch Fitness 
19:00 – 20:00  Medifit Wéér Energiek 
20:00 – 21:00  Pilates 
Vrijdag  8:00 – 13:00  Medisch Fitness 
9:00 – 10:00  Medifit Wéér Kunnen 
Zaterdag  9:00 – 12:00  Medisch Fitness 

Kosten

Voordat u bij Medifit Wéér Vitaal gaat sporten komt u op een intakegesprek, hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit gesprek is bij één van onze sportkundige en worden uw persoonlijke doelen en wensen besproken.

Medische Fitness (incl. groepslessen)
1x per week 36,- per maand
Onbeperkt 65,- per maand

Personal Training
1 op 1 50,- per keer
1 op 2 35,- per persoon per keer

De abonnementen zijn iedere maand opzegbaar.
Het intakegesprek met de sportcoach is gratis. Vervolgens kun je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten.

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen of contact op te nemen met locatie Oisterwijk. Bereikbaar via de telefoon of per mail.