Medifit Wéér Vitaal

Iedereen, van jong tot oud, die graag wil sporten onder begeleiding en bewegen kan bij Medifit terecht voor het programma Medifit Wéér Vitaal. Dit kan zijn ter preventie van klachten van bijvoorbeeld een chronische ziekte als Diabetes of COPD. Ook is het programma geschikt als vervolg op fysiotherapie en/of omdat je weer helemaal vitaal wilt worden.

Sporten onder begeleiding

Je gaat sporten in kleine groepen en werkt op jouw eigen niveau aan je individuele doelstellingen. Door te sporten onder begeleiding zal je conditie verbeteren, daarnaast zal het u ook helpen in het herstel van verschillende aandoeningen. Zo kan het je helpen bij het herstellen van rugklachten of het onder controle krijgen van je suikerspiegel of gewicht.

Tijdens de trainingen hebben wij diverse attributen waar je gebruik van kan maken zoals verschillende cardio- en krachttoestellen, maar ook van losse gewichten. Daarnaast is het ook mogelijk om grondoefeningen te doen. Iedereen krijgt een op maat gemaakt oefenschema aan de hand van de doelstellingen die jij hebt.

Advies over voeding

Naast het bewegen brengen we ook advies uit over voeding. Is de hulpvraag specifiek gericht op voeding dan kunnen we hiervoor een diëtiste inschakelen om jouw te helpen bij het bereiken van het gewenste resultaat.

Procedure

Wanneer je vooruit geholpen wilt worden via het programma Medifit Wéér Vitaal maak je een afspraak met een van de sportcoaches voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vraagt de sportcoach naar je voorgeschiedenis en worden er een aantal testen uitgevoerd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je hulpvraag en belastbaarheid.

Vervolgens maakt de sportcoach een op maat gemaakt trainingsschema en kijkt hij samen met jou in welke groep je het best kunt sporten, geheel rekening houdend met jouw lichaam en doelstellingen.

Wanneer dit nodig is zal er, uiteraard met jouw toestemming, contact opgenomen worden met je huisarts om de medicatie tijdens het sporten af te stemmen.

Lestijden

Maandag       –      09:00  – 13:00 en 19:00 – 20:00
Woensdag     –      15:00  – 21:00
Vrijdag           –      08:00  – 12:00
Zaterdag        –      09:00  – 11:00

De lessen worden verzorgd vanuit onze locatie Oisterwijk.

Kosten

Het intakegesprek met de sportcoach is gratis. Vervolgens kun je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten. De kosten hiervoor zijn maandelijks 36 euro (1x per week) of 65 euro (onbeperkt).

Virtuagym app

Bij Medifit Weer Vitaal werken we met een app van Virtuagym. Vanuit deze app kun je zelf je afspraken maken of verzetten. Daarnaast heeft het nog vele andere mogelijkheden om je gezondheid in kaart te brengen. Als je onderstaande button aanklikt, zie je hoe je de app kunt downloaden.

virtuagym

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen of contact op te nemen met Medifit locatie Oisterwijk. Bereikbaar via de telefoon of per mail.

    Sporten onder begeleiding met verschillende materialen.
    Sporten bij Medifit Fysiotherapie.