Locatie Pellikaan Goirle

Werken aan je herstel met fysiotherapie in een moderne, luxe omgeving: dat kan bij locatie Pellikaan Goirle. En daarvoor hoef je geen lid te zijn van Club Pellikaan!

De beste faciliteiten om jouw klacht te verhelpen: een complete sportzaal, een zwembad en een Medisch Trefpunt met onder andere podotherapie. We kunnen ook, indien van toepassing, gebruik maken van echografie voor een optimale diagnostiek.

Sport:
Op onze locatie zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in het begeleiden van sportblessures. Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat jij na een sportblessure weer zo snel mogelijk op wedstrijdniveau kunt presteren. Naast het begeleiden van sportblessures kan je ook bij ons terecht wanneer je aan preventietraining of prestatieverbetering wilt doen. Wij zijn er zowel voor de topsporter als recreatieve sporter en daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor klachten die niet sport gerelateerd zijn.

Manueel therapie:
Op onze locatie hebben wij ook een manueel therapeut die is lid het van het schoudernetwerk Noord-Brabant. Onze manueel therapeut kan je helpen bij diverse gewrichtsklachten zoals nek, schouder en lage rugpijn.

Een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van Medifit Pellikaan in Goirle? Maak een afspraak via het contactformulier of neem contact op via de telefoon of per mail.

Tevens is er elke maandagavond van 19:00u – 20:00u een gratis inloopspreekuur voor zowel leden als niet-leden van club Pellikaan.

Actief werken aan je herstel doe je bij locatie Pellikaan Goirle!