Locatie Pellikaan Goirle

Werken aan je herstel met fysiotherapie in een moderne, luxe omgeving: dat kan bij locatie Pellikaan Goirle. En daarvoor hoef je geen lid te zijn van Club Pellikaan!

De beste faciliteiten om jouw klacht te verhelpen: een complete sportzaal, een zwembad en een Medisch Trefpunt met onder andere podotherapie. We kunnen ook, indien van toepassing, gebruik maken van echografie voor een optimale behandeling.

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op het gebied van sport, revalidatie en chronische ziektes. Daarnaast hebben we op deze locatie een master manueel therapeut zodat ook uw klachten aan wervelkolom of andere gewrichten optimaal behandeld kunnen worden. Ook is deze manueel therapeut lid van het Schoudernetwerk Noord- Brabant.

Een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van Medifit Pellikaan in Goirle? Maak een afspraak via het contactformulier of neem contact op via de telefoon of per mail.
Tevens is er elke maandagavond van 19:00u – 20:00u een gratis inloopspreekuur voor zowel leden als niet-leden van club Pellikaan.

Actief werken aan je herstel doe je bij locatie Pellikaan Goirle!