Locatie Princenhage

De beste faciliteiten om jouw klacht te verhelpen in ons sfeervolle pand. Bij onze locatie Princenhage werken we met een gedreven, ervaren team en met een persoonlijke benadering. Wij staan klaar voor zowel de topsporter en de recreatieve sporter als voor de “patient om de hoek” met klachten welke niet aan sport gerelateerd zijn. Deze locatie beschikt over een professionele setting en alle noodzakelijke faciliteiten.

Onze fysiotherapeuten op de locatie Princenhage zijn experts op het gebied van sportfysiotherapie, algemene fysiotherapie en revalidatie van complexe blessures. Denk hierbij aan herstel na schouderoperaties of de revalidatie van letsel aan de voorste kruisband. Daarnaast huisvest deze locatie ook onze sport performance afdeling.

Wij begeleiden diverse topsportteams uit Breda en coördineren de begeleiding van jeugdige sporttalenten. Naast het begeleiden van topsporters kunnen we je ook prima helpen voor meer algemene klachten aan bijvoorbeeld je rug, elleboog of schouder.

Wil jij een afspraak inplannen met een van de specialisten van Medifit? Ga dan naar onze contactpagina en vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je een vraag of ben jij benieuwd hoe onze specialisten jou kunnen helpen?  Ook telefonisch of per mail zijn wij te bereiken.