Sportperformance & Personal training

Topsport voor iedereen

Performance training:

Bij veel sporten zijn trainingen (in)gericht op het technische en tactische aspect van de sport. Zeer belangrijk natuurlijk, maar wat vaak over het hoofd wordt gezien is dat wanneer het fysieke aspect meer aandacht zou krijgen, dit een positieve invloed heeft op de totale kwaliteit van de sportuitvoering. Door het verbeteren van kracht, explosiviteit, snelheid, wendbaarheid, reactievermogen en het trainen van de juiste energiesystemen, kun je nog een aantal forse stappen maken naar een completere sporter.

Bij Sportperformance Princehage hebben we een systeem ontwikkeld waarbij we een blauwdruk maken van de betreffende sporter en de sport die hij beoefent. We beginnen met een nulmeting middels geavanceerde apparatuur en sport specifieke testen. Daarna zorgen voor een programma op maat, waarin je persoonlijke doelstellingen voorop staan. Het maakt niet uit of je nu top- of amateursporter bent!

Dit systeem is ontwikkeld door Remi Sulkers, performance trainer en sportfysiotherapeut van onder andere Rico Verhoeven en door Martijn Lips, Master sportfysiotherapeut.

Team medifit Princenhage - Sportperformance

Het team van de locatie Princenhage

Personal training:

Wilt u fitter of sterker worden, gezonder gaan leven, afvallen of terugkerende blessures voorkomen? Dan zijn onze fit-programma’s iets voor u. In een inspirerende sportomgeving samen met onze personal trainers werken aan uw eigen gestelde doelen.

Rico Verhoeven in training

Rico Verhoeven en Benny Adegbuyi aan het trainen onder leiding van Remi Sulkers.

Locatie Princenhage

Bij onze locatie Princenhage in Breda hebben we de beste faciliteiten om jouw klacht te verhelpen of jou te ondersteunen bij het behalen van je sportieve doelen. Natuurlijk kunt u hier ook terecht als u klachten heeft die niet aan sport gerelateerd zijn. Ons gedreven en ervaren team werkt volgens een persoonlijke benadering en staat klaar voor de topsporter, de recreatieve sporter en de patiënt met klachten buiten de sport om. Wilt u gebruikmaken van onze uitstekende faciliteiten? Kijk dan op de fysiotherapie Breda – Locatie Princenhage pagina en vul het contactformulier in.

Openingstijden

  •  08:00 – 21:00
  •  08:00 – 21:00
  •  08:00 – 21:00
  •  08:00 – 21:00
  •  08:00 – 21:00
  •  09:00 -15:00

Adres

Ettensebaan 29, Breda

Stel je vraag of schrijf je in – Sportperformance