Virtuagym

Voor het programma Medifit Weer Vitaal maken we gebruik van de Virtuagym app. Hieronder kun je in het kort lezen over de functies van deze app en waar de app jou mee kan helpen.

Workouts

Met de functie workouts kun je zelf een bestaand programma volgen of een nieuw programma creëren. Alle oefeningen bevatten een 3D-geanimeerde instructievideo. Vraag je instructeur voor een advies.

Activiteiten

Bekijk hier jouw op maat gemaakte programma. De app onthoudt op welk gewicht je traint, houdt je voorgang bij en past daar opvolgende trainingen op aan. Alle oefeningen bevatten een 3D-geanimeerde instructievideo.

Voortgang

Bekijk op ieder moment je voortgang op verschillende aspecten. Door de voortgang van aspecten altijd visueel zichtbaar te hebben, heb je op ieder moment een duidelijk overzicht binnen handbereik. Gegevens zoals BMI, gewicht, bloeddruk en hartslag kunnen eenvoudig in overleg met jouw fitnescoach worden toegevoegd in de app.

Kalender

De functie ‘kalender’ geeft jou de mogelijkheid tot het bijhouden van afspraken. Kies de gewenste datum en voeg je afspraken toe. Eventueel kun je een herinnering instellen, zodat je nooit een afspraak mist.

Rooster

Bekijk het geplande rooster van Medifit en schrijf je in voor groepslessen.

Club

Bekijk actuele openingstijden en contactgegevens.

Lidmaatschap

Bekijk details over jouw account.

Downloadinstructies Virtuagym app

Stap 1:

Ga naar de App store (iOS) of Play Store (Android) en typ in de zoekbalk ‘Virtuagym Fitness’

Stap 2:

Download gratis de app

Stap 3:

Open de link in uw mail en volg de instructies om uw account te activeren

U kunt nu beginnen met het bijhouden van activiteiten en inplannen van afspraken!

Vragen?

Onze medewerkers staan voor u klaar!