Medifit Fysiotherapie heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland!

Tarieven Medifit Fysiotherapie

Wanneer je niet of onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie, brengen we de zittingen fysiotherapie bij je in rekening. De tarieven hiervoor zijn:

Zitting Fysiotherapie € 42,50
Toeslag behandeling Fysiotherapie aan huis € 17,50
Zitting Manuele therapie € 52,50
Intake en onderzoek (na verwijzing) aan huis € 70,00
Intake en onderzoek na screening € 55,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 55,00
Zitting Oedeemtherapie € 52,50
Zitting Geriatrie Fysiotherapie € 52,50
Niet tijdig afgemeld / Niet nagekomen afspraak € 27,50

Deze prijzen worden gehanteerd wanneer u niet of onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie.

Eigen risico

Sinds 2008 is er een verplicht eigen risico in de basisverzekering ingevoerd voor iedereen die 18 jaar of ouder is (€385,-). Alleen mensen die dit hebben gekozen bij het afsluiten van een zorgverzekering moeten dit vrijwillige eigen risico betalen zodra ze zorgkosten declareren. (Fysiotherapeutische) zorg die vanuit de aanvullende zorgverzekering wordt vergoed, valt NIET onder het verplichte eigen risico. De vergoeding van fysiotherapie uit de basisverzekering is beperkt.

Ben je goed verzekerd?

De basisverzekering vergoedt fysiotherapie alleen voor chronische patiënten vanaf de twintigste behandeling of voor jongeren tot 18 jaar (de eerste negen behandelingen). Het is dus aan te raden een goede aanvullende verzekering af te sluiten. Je zorgverzekeraar kan je exact vertellen wat de vergoeding bedraagt. Ook is er een overzicht beschikbaar op elke locatie van Medifit Fysiotherapie.