HCP

Als je lid bent van HCP kun je snel terecht bij de fysiotherapeut van Medifit Fysiotherapie. De belangrijkste tip: wacht niet te lang als je een sportblessure hebt. Ben je speler van een selectieteam? Dan plannen wij je binnen 48 uur na melding in, zonder dat je een verwijzing van een (huis)arts nodig hebt. Zo kunnen we zo snel mogelijk je behandeling starten.

Wat doet een sportfysiotherapeut?

Sportfysiotherapeut Rob de Waal adviseert, behandelt en begeleidt je om je lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren. Je wilt zo snel mogelijk weer kunnen hockeyen en zo fit mogelijk op het veld staan. Desnoods met een alternatief trainingsschema wat door ons wordt opgesteld in overleg met jouw coach/trainer. De revalidatietraining:

  • wordt afgestemd op het niveau waarop je normaal gesproken speelt.
  • bestaat uit het uitvoeren van oefeningen die geleidelijk in omvang en intensiteit toenemen
  • heeft als doel dat je blessurevrij terugkeert op het hockeyveld en blessures voorkomt in de toekomst.
  • zorgt voor een sterker lichaam, de prestaties worden beter, je boekt winst in je actieve hockeyuitvoering.
  • duurt in totaal ongeveer 60 minuten per keer en is meestal twee keer per week.

We hebben dus een aantal vaste afspraken met Heren 1 en Dames 1 en de top jeugd teams. Maar ook de spelers en speelsters van de andere teams van HCP zijn welkom!

Vergoeding?

Als je aanvullend verzekerd bent of als je nog onder de 18 jaar bent dan wordt fysiotherapie vergoed. Check je polis om te zien wat jouw voorwaarden zijn!

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kun je je aan melden bij Medifit Fysiotherapie Haagse Beemden via 076 – 542 11 81. Welke blessure je ook hebt, Medifit Fysiotherapie zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk weer in het veld staat!