Medifit SPEC, Spier en Pees Expertise Centrum

Bij Medifit Fysiotherapie zijn wij specialist in sterke en gezonde spieren en pezen!
SPECialist! In pees- en spierklachten
SPECifiek! Opgeleid voor deze klachten
inSPECtie! Op de meest kundige manier
SPECiaal! Want we hebben alles in huis om u te helpen

Veel kennis en ervaring over pees- en spierklachten!

Met onze jarenlange ervaring bij spier- en pees- gerelateerde blessures in combinatie met onze geavanceerde onderzoeks – en behandelapparatuur kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Heb je last van een tenniselleboog, hielspoor of voetbalknie? Heb je een pijnlijke pees in je schouder? Blijft die achillespees-blessure je maar dwars zitten? Wij kunnen met onze echo-apparatuur zien waar het probleem precies zit en hoe ernstig het is. Daarna kunnen we in overleg met jou een behandelplan maken en starten met de therapie.

Behandelplan op maat

Omdat onze praktijken een unieke combinatie hebben van apparatuur, kennis en faciliteiten kunnen we je goed, snel en effectief onderzoeken en behandelen. Mocht een van de behandelmogelijkheden niet of niet voldoende aanslaan dan kunnen we snel schakelen naar een andere therapie! Onze praktijken hebben de beschikking over ESWT ofwel shockwave apparatuur waarmee we de pees in de diepte effectief kunnen behandelen.

Voor de langdurige en meer chronische peesklachten hebben wij als een van de weinige praktijken de beschikking over EPTE® therapie. Hiermee kunnen we onder echogeleiding de langdurig geblesseerde pees met stroom behandelen met vaak zeer goed resultaat. Bij spierblessures gebruiken onze therapeuten vaak Medical Taping waarbij ze de spier effectief tapen met in de regel direct resultaat. Naast lokale behandelingen met ESWT, EPTE® of Medical Taping is een goed en gericht oefenprogramma vaak essentieel voor een positief eindresultaat. Op al onze praktijken hebben de therapeuten de beschikking over een volledig ingerichte trainingszaal met alle noodzakelijke apparatuur om dat oefenprogramma samen met jou te maken en uit te voeren. Dit alles zonder bijkomende kosten indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Afspraak maken?

Wil je graag dat onze SPECialisten jouw blessure eens goed onderzoeken en indien mogelijk samen met jou een behandelplan maken?

Neem contact op met onze SPECifieke locaties of vul onderstaand contactformulier in:

Medifit Fysiotherapie Zoete Inval
Medifit Fysiotherapie Oisterwijk
Medifit Fysiotherapie Pelikaan Breda

  Je naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Welke locatie wilt u een afspraak maken?
  (Meerdere opties mogelijk).

  Onderwerp

  Je bericht