Samenwerking Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching

Door middel van kleine stapjes je positieve gezondheid vergroten. Dat is in het kort gezegd waar leefstijlcoaching voor staat. Als leefstijlcoach help ik je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en leer hoe je grip kan krijgen op je dagelijkse gewoontes. Positieve gedragsverandering op het gebied van voeding, bewegen, slaap, ontspanning en mentale fitheid.
Mijn naam is Nathalie Saanen, werkzaam onder de naam Vitalie Leefstijlcoaching bij Sportcentrum Medifit Breda. Als leefstijlcoach ben ik BLCN geregistreerd en als gewichtsconsulente bij de BGN. Omdat bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl, en het daarbij vooral belangrijk is dat ieder op zijn of haar manier pijnvrij kan bewegen, werk ik samen met zowel het Sportcentrum als met Medifit Fysiotherapie op de locaties Breda Centrum, Zoete Inval en Haagse Beemden.

Sinds januari 2019 bied ik het CooL-programma (Coaching Op Leefstijl) aan. Dit programma wordt volledig vergoed vanuit het basispakket van diverse zorgverzekeraars. Benieuw naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op via info@vitalieleefstijlcoaching.nl of kijk op de website
www.vitalieleefstijlcoaching.nl

Terug naar nieuws

Wij staan altijd voor je klaar

Maak een afspraak