Revalideren na corona

Sinds ruim een jaar is het corona virus onder ons en een flink aantal Nederlanders heeft het virus al gehad. Gelukkig zijn de meeste hiervan aan het herstellen of al hersteld. Echter blijkt dat veel mensen die corona hebben gehad langdurig klachten blijven houden zoals een zeer lage belastbaarheid, krachtsverlies, ademhalingsproblemen, conditieverlies, onverklaarbare emoties, duizeligheid, spier en/ of gewrichtspijnen of extreme vermoeidheid. Dit zorgt er voor dat het oppakken van de dagelijkse bezigheden zeer moeizaam gaat. We weten nog te weinig over dit post covid om te weten hoe en wanneer deze klachten overgaan. Echter men kan dit proces van herstel zo goed mogelijk doorlopen middels het zoeken van de juiste hulp. Deze hulp kan Medifit Fysiotherapie je bieden!

Onze longfysiotherapeuten binnen Medifit Fysiotherapie hebben zich in het afgelopen jaar ontwikkeld als postcovid specialisten door het volgen van cursussen en webinars. Zij hebben tot nu toe al veel mensen kunnen begeleiden in hun revalidatie traject.

Het is per patiënt verschillend hoeveel zorg en welke zorg er nodig is. Hierbij is er wel een maximum gesteld aan het aantal behandelingen waarvoor vergoeding geldt. Voor fysiotherapie zijn dit maximaal 50 behandelingen voor de duur van een half jaar. De voorwaarde hierbij is wel dat men via een verwijzing van huisarts of specialist start aan de revalidatie.

Kamp je met één van de bovenstaande klachten en wil je graag hulp bij je revalidatie? Of heb je vragen over post covid? Bel ons en we staan voor je klaar!

 • Medifit Fysiotherapie Princenhage
 • Medifit Fysiotherapie Haagse Beemden
 • Medifit Fysiotherapie Zoete Inval
 • Medifit Fysiotherapie Pellikaan Breda
 • Medifit Fysiotherapie Dongen
 • Medifit Fysiotherapie Oisterwijk
 • Medifit Fysiotherapie Goirle
  • Je naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Telefoonnummer (verplicht)

   Welke locatie wilt u een afspraak maken?
   (Meerdere opties mogelijk).

   Onderwerp

   Je bericht

   Terug naar nieuws

   Wij staan altijd voor je klaar

   Maak een afspraak