Overname Dynamico Tilburg

Beste cliënt van Dynamico Fysiotherapie Tilburg (locatie SportCity),

Misschien heb je het in de wandelgangen al gehoord maar wij gaan na vele jaren van plezierig werken onze locatie in SportCity Tilburg per 1 mei 2022 overdragen aan een andere praktijk. Medifit Fysiotherapie gaat vanaf die datum de fysiotherapeutische zorg in SportCity verzorgen. Onze gewaardeerde collega Katarina blijft werken op deze locatie en daarom zal er voor veel cliënten weinig tot niets veranderen en kan je nog steeds bij haar terecht voor een afspraak.

Wij gaan ons focussen op onze praktijken in West-Brabant en we dragen onze praktijk met veel vertrouwen over aan Medifit Fysiotherapie. We werken al jaren met wederzijds genoegen samen met deze club van praktijken en qua visie, werkwijze en kwaliteitsborging staan ze voor hetzelfde hoge niveau als waar Dynamico al jaren voor staat. Wij willen Bea en haar team van SportCity Tilburg heel hartelijk danken voor de jaren van fijne samenwerking en uiteraard danken we ook alle cliënten die vele jaren trouw bij ons zijn gekomen.

Medifit Fysiotherapie stelt zich graag even voor:

“Wij gaan vol vertrouwen en met veel enthousiasme verder met de praktijk zoals Dynamico deze heeft opgebouwd. Wij hebben al twee locaties in Tilburg en zijn blij met deze uitbreiding in het prachtige pand van SportCity Tilburg.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, actieve manier van revalidatie en kijken samen met jou hoe we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden bij het verhelpen van je klachten.

Ons team van fysiotherapeuten gaat vol enthousiasme de fysiotherapeutische zorg leveren bij SportCity Tilburg. Mocht je ons nodig hebben? Kijk eens op onze website of bel ons op 013-5812000 wat overigens hetzelfde nummer is als voorheen”

Wij wensen je het allerbeste en we danken iedereen voor het vertrouwen van de afgelopen jaren,

Groeten,

Eva Luijkx-Koedoot en Robin Mol Dynamico Fysiotherapie en Frank Timmermans, Janneke Drijvers en Lard Davidse Medifit Fysiotherapie

Terug naar nieuws

Wij staan altijd voor je klaar

Maak een afspraak