Over Medifit Fysiotherapie

Medifit Fysiotherapie is een vooruitstrevende organisatie met 9 praktijken in Breda, Tilburg, Dongen, Oisterwijk, Moergestel en Goirle. Centraal staat een actieve aanpak en benadering van de klachten van patiënten.

Altijd een gerichte behandeling

De ruim dertig fysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie hebben allemaal hun eigen specialisatie, wat uniek is. Zo kun je met een schouderblessure naar de schoudertherapeut en met een knieblessure naar een knietherapeut, zodat je altijd een gerichte behandeling krijgt. Onze locaties hebben allemaal een trainingsruimte met specifieke apparatuur. Lees meer over onze aanpak in de algemene folder over Medifit Fysiotherapie.

Wij zijn Pluspraktijk

Dat betekent dat we niet alleen voldoen aan de eisen die onze eigen beroepsvereniging (het KNGF) aan ons stelt, maar dat we een stapje verder gaan. Alle locaties van Medifit Fysiotherapie voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen die iedere twee jaar worden getest. Het gaat dan bijvoorbeeld om de deskundigheid van onze fysiotherapeuten, de tevredenheid van onze patiënten, de manier waarop we klachten vastleggen en in kaart brengen en het aantal behandelingen dat voor een bepaalde lichamelijke klacht nodig is. Andere voordelen van een Pluspraktijk zijn de bereikbaarheid, de ruime openingstijden en de korte wachttijd voor een afspraak. Ook geven zorgverzekeraars ons de voorkeur vanwege het feit dat we Pluspraktijk zijn.

Goede relaties

Daarnaast hebben we goede contacten en overeenkomsten met zorgverzekeraars, regionale sportclubs en bedrijven. Tevens heeft Medifit Fysiotherapie directe relaties met medisch specialisten (orthopedie, radiologie en sportgeneeskunde) van verschillende ziekenhuizen in de regio Breda en Tilburg. Tenslotte zijn we aangesteld als Olympisch Steunpunt voor de regio Brabant.

Onze medewerkers

Medifit Fysiotherapie is trots op haar medewerkers. Wij staan voor ontwikkeling van het individu en de professional. Scholing en kennis delen speelt hierbij een belangrijke rol.
Maar lekker in je vel zitten en plezier in het werk hebben is even belangrijk om goed te presteren als fysiotherapeut.

Directie Medifit Fysiotherapie

De directie bestaat uit Lard Davidse en Frank Timmermans.