Locatie Medifit Moergestel

WIJ ZIJN OPEN!!!

Hier en daar worden nog wat werkzamenheden verricht om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Maar we heten u van harte welkom in onze spiksplinternieuwe praktijk aan de
Raadhuisstraat 1A te Moergestel

Deskundige fysiotherapie en werken met enthousiasme zijn kenmerken van Medifit Fysiotherapie!

De locatie in Moergestel is een praktijk voor jong en oud. Waarbij we voor iedereen een passend beleid hebben voor uw klachten. Ook behandelingen aan huis is voor ons geen probleem. Onze therapeuten komen graag bij u langs.

Medifit Fysiotherapie is al jaren een plus praktijk. Dit houdt in dat we in de ogen van de zorgverzekeraars en onze cliënten behoren bij de beste fysiotherapie praktijken van Nederland.

Medifit Fysiotherapie locatie Moergestel beschikt over deskundigheid op het gebied van handtherapie, schouder-, knieblessures en lage rugklachten, maar ook over zorg rondom ouderen zoals dementie, COPD, NAH en kwetsbare ouderen.

Door onze goede contacten met huisartsen, orthopeden en andere paramedici kunnen we altijd snel handelen indien dit nodig is.

Wil je een afspraak maken met een fysiotherapeut op de locatie in Moergestel? Of ben je benieuwd hoe onze fysiotherapeuten jou kunnen helpen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bereiken via de telefoon of per mail.