Locatie Sportcity Tilburg

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut in Tilburg? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen! Bij Medifit Fysiotherapie Tilburg is namelijk iedereen van harte welkom voor snel herstel.

Medifit Fysiotherapie Sportcity: Richt zich met name op sportgerelateerde klachten, spier- en peesklachten en algemene fysiotherapie.

Op deze locatie zijn onze collega’s Tom en Katarina aanwezig. Deze specialisten zijn breed opgeleid. Hierdoor kan iedereen met fysieke klachten bij onze fysiopraktijk in Tilburg terecht. Samen met jou maakt de fysiotherapeut een plan van aanpak aansluitend op jouw klachten en wensen.
Doordat onze locatie zich bevind in een grote en moderne sportschool, hebben we alle faciliteiten om een optimale revalidatie te bieden.

Sinds kort is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij onze diëtiste Roos. Zij kan je verder helpen als je begeleiding nodig hebt tijdens afvallen, specifieke sportprestaties, ter voorbereiding op of na een operatie, of bij chronische aandoeningen. Meer informatie is te vinden op de pagina van diëtetiek.

Wilt u geholpen worden door een van de fysiotherapeuten van Medifit Sportcity Tilburg? Maak een afspraak via het contactformulier of neem contact op via de telefoon of per mail.