Locatie Medifit Zorgvlied

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut in Tilburg? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen! Bij Medifit Fysiotherapie Tilburg is namelijk iedereen van harte welkom voor een snel herstel. Ons team van fysiotherapeuten staat bekend om hun veelzijdigheid, enthousiasme, en uiteraard de specialistische kennis- en kunde van het vak.

De fysiotherapeuten van Tilburg Zorgvlied

Ons team op de locatie Tilburg Zorgvlied bestaat uit fysiotherapeuten Janneke, Tom en Marith en onze diëtiste Roos. Deze specialisten zijn breed opgeleid. Hierdoor kan iedereen met fysieke klachten bij onze fysiopraktijk in Tilburg terecht. Samen met jou maakt de fysiotherapeut een plan van aanpak aansluitend op jouw klachten en wensen. Wij hebben alle kennis in huis.

Bij onze vestiging in Tilburg kun je ook terecht voor revalidatie. Tijdens een revalidatietraject wordt er gefocust op het verminderen van een lichamelijke aandoening. Deze lichamelijke aandoening kan zijn ontstaan door een ziekte, aangeboren aandoening, een ongeval of misschien wel een operatie. De fysiotherapeut gaat samen met jou aan de slag om de lichamelijke klachten te verminderen. We vinden het belangrijk dat je na ons revalidatietraject zo zelfstandig mogelijk door het leven kunt.

Sinds kort is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij onze diëtiste Roos. Zij kan je verder helpen als je begeleiding nodig hebt tijdens afvallen, specifieke sportprestaties, ter voorbereiding op of na een operatie, of bij chronische aandoeningen. Meer informatie is te vinden op de pagina van diëtetiek.

Wilt u geholpen worden door een van de fysiotherapeuten van Medifit Zorgvlied? Kom snel langs!

Maak een afspraak via het contactformulier of neem contact op via de telefoon of per mail.