Locatie RBC

Onze nieuwste locatie in het RBC stadion in Roosendaal. Op deze locatie werken we met zeer gedreven (sport)fysiotherapeuten. Zij staan klaar voor zowel de topsporter en de recreatieve sporter als voor de “patiënt om de hoek” met klachten die niet aan sport gerelateerd zijn. We werken hier nauw samen met voetbalvereniging RBC waar we zowel de testen als de performance training  en de fysiotherapeutische begeleiding voor doen. Daarnaast zijn er lijntjes met het CIOS en Fontys Sporthogeschool. Ook gaan we de samenwerking aan met de Boxing company die ook in het stadion zitten.

De fysiotherapeuten van Medifit RBC

Onze fysiotherapeuten op de locatie Medifit RBC zijn experts op het gebied van sportfysiotherapie, algemene fysiotherapie en revalidatie van complexe blessures. Denk hierbij aan herstel na sportblessures of de revalidatie van letsel aan de voorste kruisband. Ook hebben de fysiotherapeuten de beschikking over echografie om je blessure goed in beeld te krijgen. Naast fysiotherapie hebben wij ook onze sport performance afdeling actief aanwezig op deze locatie.

Topsportbegeleiding

Wij begeleiden de voetballers van RBC, zowel de senioren als de jeugdselecties en we coördineren de begeleiding van jeugdige sporttalenten. Naast het begeleiden van topsporters kunnen we je ook prima helpen voor meer algemene klachten aan bijvoorbeeld je rug, elleboog of schouder.

Afspraak maken bij Medifit RBC?

Wil jij een afspraak inplannen met een van de specialisten van Medifit? Dat kan want de praktijk is voor iedereen toegankelijk! Ga dan naar onze contactpagina en vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je een vraag of ben jij benieuwd hoe onze specialisten jou kunnen helpen? Ook telefonisch of per mail zijn wij te bereiken.