Locatie Zoete Inval

Persoonlijk, innovatief, actief en een fijne sfeer: dat zijn de kenmerken van onze Medifit locatie Zoete Inval Breda. Welke klacht je ook hebt, of dat nu een knieblessure is of een chronische aandoening, bij onze Fysiotherapeuten bij de Zoete Inval ben je in goede handen.

Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar

Onze twee masters manuele therapie kunnen je uitstekend helpen bij klachten van de wervelkolom. Daarnaast lopen op deze locatie toppers rond op het gebied van echotherapie, shockwave-therapie en EPTE® en sinds kort Claudicatio Intermittens zodat er voor elke klacht een oplossing is.

Onze fysiotherapeuten hebben goede contacten met het Amphia ziekenhuis en Medinova en begeleiden diverse sportclubs. Wil je verder sporten na je revalidatie? Dat kan. Onze praktijk bevindt zich in het sportcentrum Medifit. Daar zijn verschillende mogelijkheden om je herstel voort te zetten.

Afspraak maken bij Zoete Inval Breda?

Wil jij graag een afspraak maken met een van onze specialisten? Maak dan een afspraak of neem contact op via de telefoon of via info@medifitfysiotherapie.nl.

Medifit beschikt over maar liefst vier locaties in Breda. Bekijk hier de andere Medifit locaties voor fysiotherapie in Breda.