Locatie Stadshart Breda

Locatie Stadshart Breda

Kleinschalig, professioneel en persoonlijk. Dat kenmerkt onze Medifit Stadshart Breda locatie. Op deze locatie werken we samen met de huisartsen van Stadshart en zorgen we voor goede paramedische zorg in het centrum van Breda. Ons kleine maar professionele team is onder meer gespecialiseerd in de wervelkolom en in de sportrevalidatie. Maar ook mensen met chronische klachten of meer specifieke klachten aan de schouder of knie kunnen we daar goed helpen.

Faciliteiten bij Stadshart Breda

We hebben onze eigen ruime behandelkamer op deze locatie en indien we de oefenzaal nodig hebben kunnen we gebruik maken van onze veelzijdige zalen op 1 van onze andere locaties. De huisartsen praktijk is recent helemaal verbouwd door de maatschap Stadshart en we zijn blij en trots dat we in dit pand een mooie fysio kamer mogen huren en gebruiken.

Samenwerkingen met onze andere Medifit Fysiotherapie locaties

Omdat onze locatie Stadshart geen oefenzaal heeft en onze visie wel is dat actieve revalidatie een belangrijke rol speelt in veel trajecten zullen we regelmatig gebruik maken van de faciliteiten op locatie Zoete inval, Pellikaan Breda, Princenhage of Haagse Beemden.

Afspraak maken bij Medifit Stadshart Breda?

Wil jij een afspraak inplannen met een van de specialisten van Medifit Fysiotherapie? Ga dan naar onze contactpagina en maak een afspraak.

Heb jij een vraag of ben jij benieuwd hoe onze fysiotherapeuten jou kunnen helpen? Ook telefonisch en per mail zijn wij te bereiken.