Locatie Haagse Beemden

Persoonlijk, professioneel en sportief: dat kenmerkt onze Medifit locatie Haagse Beemden. Op deze locatie komen veel sporters en mensen met chronische aandoeningen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in oedeemtherapie.

Faciliteiten bij de Haagse Beemden

We hebben onze eigen trainingszaal en kunnen gebruik maken van een verwarmd zwembad voor de oefentherapie in water. Medifit Fysiotherapie werkt samen met Topsportplaza waar je ook na je revalidatie verder kunt sporten. Tevens is er een samenwerking met diverse andere paramedische disciplines, zoals podotherapie en logopedie.

Samenwerkingen met sportclubs

We werken samen met diverse sportclubs waardoor er regelmatig sporters uit het voetbal en hockey revalideren en er is een samenwerking met de sportafdeling van het Graaf Engelbrecht college.

Afspraak maken bij Medifit Haagse Beemden?

Wil jij een afspraak inplannen met een van de specialisten van Medifit? Ga dan naar onze contactpagina en maak een afspraak. Heb jij een vraag of ben jij benieuwd hoe onze fysiotherapeuten jou kunnen helpen? Ook telefonisch en per mail zijn wij te bereiken.

Medifit beschikt over maar liefst vier locaties in Breda. Bekijk hier de andere Medifit locaties voor fysiotherapie in Breda.