“In juni zag ik het Weekblad van Dongen een grote advertentie en bijbehorend stukje Fysiofit bij De Vennen: Beweeggroep voor ouderen en mensen met overgewicht. Ik was pas gestart met wandelen en met afvallen, maar had zeker nog geen goede conditie. Ik behoorde ook tot die mensen die het zelf trainen in een fitnesszaal niet zo zagen zitten. Na een zorgvuldig intake gesprek en enkele tests ben ik gestart. Bijna 4 maanden later voelde ik mij als herboren: ik loop weer hard, bijna 5 km, en voel me een stuk fitter en vitaler ! En: ik ben enthousiast geworden over fitness; eigenlijk zijn al mijn vooroordelen weggepoetst. Hoe is dat zo gekomen? De Vennen beschikt over enthousiaste en professionele fysiotherapeuten en trainers die je op een deskundige wijze begeleiden in het vergroten van je conditie en kracht. Stap voor stap worden je prestaties verbeterd en neemt daarmee ook je zelfvertrouwen toe over wat je aankan. Dat alles gebeurt met veel plezier in een heel leuke sfeer, waarbij jong en oud, fit en minder fit, mannen en vrouwen , jongens en meisjes welkom zijn. Iedereen laat elkaar daarbij vrij en je voelt je dan ook niet bekeken. Kortom : een aanrader voor iedereen die fitter wil worden.” Adriaan Roos, 55 jaar