Inge Notten dietiste Pelikaan breda

In 2001 ben ik gestart met fitness. Dit begon in de jaren daarna meer serieuze vormen aan te nemen waarbij ook mijn interesse voor voeding groeide. Nadat ik een tijd in het toerisme had gewerkt, besloot ik om me te laten omscholen tot diëtist.
In 2011 heb ik de opleiding Voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond, waarbij ik de minor klinische voeding heb gevolgd. Direct na mijn opleiding ben ik gestart als diëtist bij een verzorgingshuis. Naast deze baan heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan bij een fitnessclub, een fysiopraktijk en een zelfstandige praktijk. Momenteel werk ik in het Amphia ziekenhuis op de geriatrische revalidatieafdeling. Doordat ik in diverse settings werkzaam ben geweest heb ik veel ervaring met het begeleiden uiteenlopende doelgroepen; van jonge kinderen tot ouderen en mensen met uiteenlopende ziektebeelden en hulpvragen.
Recent is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen en ga ik als diëtist werken bij Medifit Fysiotherapie. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Omdat iedereen uniek is en een eigen leefstijl, gewoontes en wensen heeft, vind ik het belangrijk om mijn begeleiding, doelen en adviezen persoonlijk te maken. Door mijn ervaring kan je bij mij terecht bij uiteenlopende ziektebeelden of hulpvragen en help ik je graag om je leefstijl aan te pakken, je doelen te behalen of klachten te verminderen.