Medifit Wéér Vitaal

Medifit Wéér Vitaal is voor iedereen, van jong tot oud, die graag onder deskundige begeleiding wil sporten en bewegen. Dit kan zijn ter preventie van klachten bij bijvoorbeeld een chronische ziekte als diabetes of COPD , als vervolg op fysiotherapie en/of om omdat u wéér vitaal wilt worden.
U gaat sporten in kleine groepen en werkt op uw eigen niveau aan individuele doelen. Bijvoorbeeld voor het verbeteren van uw conditie, herstellen van uw rugklachten of het onder controle krijgen van suikerspiegel of gewicht. Tijdens de trainingen maakt u gebruik van diverse cardio- en krachttoestellen, maar ook van losse gewichten of grondoefeningen.
Naast bewegen adviseren we mensen ook over voeding. Is de hulpvraag specifiek gericht op voeding dan kunnen we hiervoor een diëtiste inschakelen.

• Aanmelden:
U kunt u aanmelden bij een van de fysiotherapeuten, sportcoaches, via de telefoon of kom gewoon eens binnen lopen voor een vrijblijvend advies.

• Procedure:
Er wordt een afspraak gemaakt met een van de sportcoaches voor een intake. Tijdens deze intake vraagt de sportcoach naar uw voorgeschiedenis en voert hij een aantal testen uit om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van uw hulpvraag en uw belastbaarheid. Vervolgens maakt de sportcoach een op maat gemaakt trainingsschema en kijkt hij samen met u in welke groep u het best kunt sporten, geheel rekening houdend met uw lichaam en doelstelling.
Wanneer nodig zal er met uw toestemming contact worden opgezocht met uw huisarts om de medicatie af te stemmen op het sporten.

• Lestijden:
Maandag: 10:00 – 13:00 en 19:00 – 20:00
Woensdag: 15.00-21.00
Vrijdag: 09.00-12.00
Zaterdag: 09.00-11.00

• Kosten:
De intake is gratis. Het abonnement kost maandelijks 36 euro (1x per week) of 58 euro (2x per week). Het abonnement is maandelijks opzegbaar.