Topsportbegeleiding

Als topsporter wil je fit blijven en voorkomen dat je geblesseerd raakt. Om het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat je als topsporter de voor jou belangrijke gewrichten op de juiste manier beweegt. Topsportbegeleiding is dan ook van belang als je op een hoog niveau wil presteren.

Sportspecifiek trainingsprogramma

Als topsportbegeleider denkt Medifit Fysiotherapie met je mee over jouw wensen als topsporter of amateursporter op hoog niveau. Om krachtiger of sneller te worden, kun je gebruikmaken van het door ons speciaal ontwikkelde sportspecifieke trainingsprogramma.

Topsportbegeleiding bij topsporters

De afgelopen jaren heeft Medifit Fysiotherapie al veel topsporters begeleid om op topniveau te presteren. Topsporters

 komen onder meer vanuit de voetbal-, volleybal-, hockey-, tennis- en kickbokswereld om gebruik te maken van onze topsportbegeleiding.

Partner Olympisch Netwerk

Medifit Fysiotherapie is officieel partner van het Olympisch Netwerk van het NOC-NSF voor de regio Brabant. Dit betekent dat vele Olympische sporters van verschillende disciplines ons raadplegen.

Samenwerking amateurverenigingen

Daarnaast heeft Medifit Fysiotherapie binnen de amateursport van Brabant een directe samenwerking met veel amateurverenigingen. Het gaat dan om voetbal-, hockey-, tennis-, handbal-, volleybal-en rugbyclubs. Momenteel werken we o.a. samen met JEKA, Hockeyclub Push, Tennisschool Gijs.

Medifit wéér vitaal

Wil jij graag sporten onder begeleiding, maar niet op topsport niveau. Speciaal voor jou hebben we het programma Medifit wéér vitaal. Een programma voor jong en oud, die graag onder deskundige begeleiding wil sporten en bewegen. Perfect wanneer je ter preventie van klachten of als je naar individuele doelen wilt werken. Op onze locatie Medifit Fysiotherapie Oisterwijk bieden we dit aan.

Contact met Medifit Fysiotherapie

Ben je topsporter of sport je als amateur op hoog niveau? Neem contact met ons op door middel van het onderstaande contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook! U kunt voor deze behandeling terecht bij de volgende locaties:

  Je naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Welke locatie wilt u een afspraak maken?
  (Meerdere opties mogelijk).

  Onderwerp

  Je bericht