Topsportbegeleiding

Als topsporter wil je fit blijven en voorkomen dat je geblesseerd raakt. Om het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat je als topsporter de voor jou belangrijke gewrichten op de juiste manier beweegt. Topsportbegeleiding is dan ook van belang als je op een hoog niveau wil presteren.

Sportspecifiek trainingsprogramma

Als topsportbegeleider denkt Medifit Fysiotherapie met je mee over jouw wensen als topsporter of amateursporter op hoog niveau. Om krachtiger of sneller te worden, kun je gebruikmaken van het door ons speciaal ontwikkelde sportspecifieke trainingsprogramma.

Topsportbegeleiding bij topsporters

De afgelopen jaren heeft Medifit Fysiotherapie al veel topsporters begeleid om op topniveau te presteren. Topsporters komen onder meer vanuit de voetbal-, volleybal-, hockey-, tennis- en kickbokswereld om gebruik te maken van onze topsportbegeleiding.

Partner Olympisch Netwerk

Medifit Fysiotherapie is officieel partner van het Olympisch Netwerk van het NOC-NSF voor de regio Brabant. Dit betekent dat vele Olympische sporters van verschillende disciplines ons raadplegen.

Samenwerking amateurverenigingen

Daarnaast heeft Medifit Fysiotherapie binnen de amateursport van Brabant een directe samenwerking met veel amateurverenigingen. Het gaat dan om voetbal-, hockey-, tennis-, handbal-, volleybal-en rugbyclubs. Momenteel werken we o.a. samen met Jeka, Hockeyclub Push, Tennisschool Gijs.
Wij verzorgen bij deze verenigingen de sportfysiotherapie en -revalidatie.

Contact met Medifit Fysiotherapie

Ben je topsporter of sport je als amateur op hoog niveau? Neem dan contact met ons op om te bekijken hoe wij jou kunnen begeleiden.