Sportief zwanger

Je bent zwanger en sport graag. Maar gaat dat wel samen? En hoe dan? Met ‘Sportief Zwanger’ sport je bij Club Pellikaan Breda onder begeleiding van een fysiotherapeut op een verantwoorde manier. Je blijft actief bezig met je conditie, het versterken van je spieren en je werkt aan het voorkomen van klachten zoals bekkeninstabiliteit.

Verantwoord, leuk en flexibel sporten als je zwanger bent

Verantwoord

Je start met een intake bij de fysiotherapeut van Medifit Fysiotherapie. Samen bekijk je wat de mogelijkheden zijn om te (blijven) sporten. Indien nodig vindt er overleg met je verloskundige plaats.

Daarna kun je 2x per week sporten: 1 keer onder begeleiding van de fysiotherapeut en 1 keer zelfstandig.

Iedere week overleg je met de fysiotherapeut of de huidige manier van sporten nog bevalt. Indien nodig wordt je schema aangepast.

Leuk

Je kiest zelf welke sport je het leukst vindt; als je wilt zwemmen, dan kan dat, maar ook cardiotraining, yogalessen of fitness behoren tot de mogelijkheden.

Je sport bij Club Pellikaan in een fijne ambiance; altijd mensen en gezelligheid om je heen. Wil je even uitblazen? Dat kan in de sfeervolle lounge.

Flexibel

Je bepaalt zelf welke dagen en tijden je vrij komt sporten. Ook het onder begeleiding sporten is op maat in te plannen met je begeleidend therapeut.

Je kunt op ieder moment stoppen; je zit nergens aan vast. Voel je je niet meer prettig bij het sporten of wordt het teveel? Dan stop je per direct zonder dat het je iets kost.

Wat kost het?

Je betaalt € 60,- per maand. Wil je stoppen? Dan kan dat per direct en krijg je een eventueel resterend bedrag terug.

Hoe meld je je aan?

Wil jij ook sportief zwanger zijn? Dan kun je contact met ons opnemen via (076) 720 09 54 of vul het contactformulier in.