Revalideren na Corona

Het Corona-virus is al ruim twee jaar onder ons en een flink aantal Nederlanders heeft het virus al gehad. Gelukkig zijn de meeste hiervan aan het herstellen of al hersteld. Helaas blijkt dat veel mensen die Corona hebben gehad langdurig klachten blijven houden.

Revalidatie bij langdurige coronaklachten

Voorbeeld van klachten na Corona zijn een zeer lage belastbaarheid, krachtsverlies, ademhalingsproblemen, conditieverlies, onverklaarbare emoties, duizeligheid, spier en/of gewrichtspijnen of extreme vermoeidheid. Dit zorgt ervoor dat het oppakken van de dagelijkse bezigheden zeer moeizaam gaat. Er is nog maar weinig bekend over post COVID om te weten hoe en wanneer deze klachten overgaan. Maar het is belangrijk dat dit proces van herstel zo goed mogelijk en met veel zorg wordt doorlopen met de juiste hulp. Deze hulp kan Medifit Fysiotherapie je bieden! Wij helpen en ondersteunen jou met revalideren na Corona. 

Longfysiotherapie bij Medifit

Onze longfysiotherapeuten binnen Medifit Fysiotherapie hebben zich in het afgelopen jaar ontwikkeld als post COVID specialisten door het volgen van cursussen en webinars. Zij hebben tot nu toe al veel mensen kunnen begeleiden in hun revalidatie traject.

Fysiotherapie na Corona

Revalidatie na corona

Het is per patiënt verschillend hoeveel zorg en welke zorg er nodig is. Hierbij is er wel een maximum gesteld aan het aantal behandelingen waarvoor een vergoeding geldt. Voor fysiotherapie zijn dit maximaal 50 behandelingen voor de duur van een half jaar. De voorwaarde hierbij is wel dat men via een verwijzing van huisarts of specialist start aan de revalidatie.

Maak nu een afspraak voor revalidatie na corona

Kamp je met één van de bovenstaande klachten en wil je graag hulp bij jouw revalidatieproces? Of heb je vragen over post COVID? Bel ons of vul onderstaand formulier in en onze longfysiotherapeuten staan voor je klaar!

  Je naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Welke locatie wilt u een afspraak maken?
  (Meerdere opties mogelijk).

  Onderwerp

  Je bericht