Online behandeling via Mijn Fysio Online

Heb je last van rugklachten onder in je rug? Medifit Fysiotherapie heeft een vernieuwende manier om deze klachten te behandelen: Mijn Fysio Online. Deze eHealth-applicatie combineert fysiotherapie in de praktijk met de mogelijkheid te werken aan je gezondheid wanneer en waar jou dat het beste uitkomt. Het is een aanvulling op een kort traject bij de fysiotherapeut, waarbij je gemiddeld 2 keer langsgaat en de rest online regelt.

Wat is Mijn Fysio Online?

Mijn Fysio Online is een online werkomgeving waar je fysiotherapeut oefeningen klaarzet waarmee je aan het herstel van je klachten kunt werken. Met een computer, tablet of laptop en een internetverbinding kun je inloggen wanneer en waar je maar wilt. Via Mijn Fysio Online kun je door middel van een chatbox ook vragen stellen aan de fysiotherapeut. Wachten tot een volgende afspraak in de praktijk is dus niet meer nodig.

Hoe werkt Mijn Fysio Online?

Als je klachten hebt, krijg je eerst een uitgebreid intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats op locatie bij Medifit Fysiotherapie. Daarin bespreek je je klachten met de fysiotherapeut. Samen stel je een behandelplan op. Vervolgens zet de fysiotherapeut op Mijn Fysio Online telkens oefeningen klaar die je kunt doen om je klachten te behandelen. Deze oefeningen zijn in de vorm van 3D-animaties zodat je precies ziet wat je moet doen voor het optimale effect van de oefening. Tussentijds is er, als dat nodig is, een afspraak in de praktijk. Dat is het moment waarop je de voortgang van je behandeling samen met de fysiotherapeut kunt bespreken.

Goed om te weten

Los van het intakegesprek, een eventuele tussentijdse evaluatie en een afrondend gesprek, hoef je niet naar de fysiotherapeut om te werken aan je gezondheid. Je doet je oefeningen op de plek en op het moment waarop jou dat het beste uitkomt. Thuis, op je werk of op vakantie.

Als je aan de slag gaat met Mijn Fysio Online, gaan alleen de afspraken met de fysiotherapeut in de praktijk ten laste van je aanvullende verzekering.

Mijn Fysio Online is een beveiligde website, alleen toegankelijk voor jou met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Mijn Fysio Online is momenteel beschikbaar voor verzekerden van Menzis, VGZ en Anderzorg op de locaties Pellikaan Goirle en Pellikaan Breda.

Mijn Fysio Online – iets voor jou? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Je naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Welke locatie wilt u een afspraak maken?
  (Meerdere opties mogelijk).

  Onderwerp

  Je bericht