Medifit Fysiotherapie Middellaan

Middellaan

Middellaan 3
4811 VL Breda
076 - 522 34 08

Medifit Fysiotherapie Club-Pellikaan

Pellikaan Breda

Bijster 30
4817 HX Breda
076-720 09 54

Medifit Fysiotherapie Zoete-Inval

Zoete Inval

Zoete inval 29
4815 HK Breda
076 - 514 90 50

Medifit Fysiotherapie Haagse-Beemden

Haagse Beemden

Hambroeklaan 1
4822 ZZ Breda
076 - 542 11 81

Fysiotherapie Breda

Bij de locaties in Breda van Medifit fysiotherapie werken de beste fysiotherapeuten van Breda en omgeving graag met je samen aan jouw herstel. Je hebt bij ons geen verwijzing van de huisarts nodig en je kunt snel bij ons terecht.

Fysiotherapeuten in Breda

Medifit fysiotherapie heeft maar liefst vier locaties in Breda, waardoor er altijd wel eentje bij jou in de buurt zit! Onze locatie Pellikaan in Breda is een modern en luxe complex waar de therapeuten gespecialiseerd zijn in sportfysiotherapie. De praktijk Zoete Inval bevindt zich in het sportcentrum Medifit in Breda. Hier kunnen ze je uitstekend helpen met allerlei klachten en kun je naast je revalidatie gezond door blijven sporten.

Voor chronische aandoeningen en schouderklachten ben je aan het juiste adres bij onze locatie Haagse Beemden in Breda-West. Hier beschikken ze ook over een verwarmd zwembad en eigen trainingszaal. De locatie Middellaan in het centrum van Breda is kleinschalig en persoonlijk. Hier helpen zeer enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten je met je herstel. Op dinsdag en donderdag is deze locatie extra lang open, zodat je ook ’s avonds terecht kunt.

Op zoek naar fysio in Breda?

Bij onze locaties in Breda kun je snel aan de slag met je herstel. Kies je locatie en plan direct online een intakegesprek met een van onze ervaren fysiotherapeuten.