De fysiotherapeut gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om je zo snel en goed mogelijk weer op de been te helpen. Of het nu gaat om klachten die je hebt opgedaan tijdens je werk, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt. Je wilt dat er met zorg naar gekeken wordt.

Een behandeling op je lijf geschreven

De fysiotherapeut spoort de oorzaak en de daarmee samenhangende problemen van de klacht op en probeert deze weg te nemen. Een behandelplan is maatwerk. Het aantal behandelingen is dan ook afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van de terugkeer van je klachten.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur tot een uur en kan bestaan uit adviseren, informeren, oefenen en sturen van bewegingen, coördinatieoefeningen, spierkrachttraining, het voorzien in hulpmiddelen en/of massage. Maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten en lichaam.

Voor elke klacht een behandelmethode

De ruim dertig fysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie hebben allemaal hun eigen specialisatie, wat uniek is. Zo kun je met een schouderblessure naar de schoudertherapeut en met een knieblessure naar een knietherapeut, zodat je altijd een gerichte behandeling krijgt. Onze locaties hebben allemaal een trainingsruimte met specifieke apparatuur.

Wil je weten wat de behandelingen per locatie zijn? Kijk dan bij de locatie van je keuze.